LITE OM MIG !

Jag heter Inger Andersson och bor i Åmål i Dalsland. Jag har haft hundar sedan jag var liten, först en pudel och sedan Groenendael...

Jag hade min första kull 1991. Där behöll jag en tik som jag döpte till Spader Ess Miss Astra, med henne lärde jag mig mycket. Hon blev Svensk utställnings champion, fick lydnadsprovsdiplom och godkänd bevakningshund... Hon var en underbar hund som jag tvingades säga farväl till nyss i en ålder av 14 år.

Jag var aktiv i Åmåls brukshundklubb sen 14 år tillbaka där jag var vice ordförande. Jag är SBK instruktör och har kurser. Har haft hundpensionat i fem år vilket har gett mig mycket erfarenhet av hundars olika mentaliteter. Tycker därför det är mycket viktigt att man avlar på individer som är öppna och tillgängliga då jag stött på både rädda och aggressiva hundar.

Jag skaffade min första Shar pei 2000. Denna underbara ras har charmat mig totalt och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem... Har du en gång fått en puss av en silkeslen mule och sett in i det unika rynkiga ansiktet så förstår du mig !

Vill ni ta kontakt med mig på telefon, är mitt nr.       0532-12817

KONTAKTA MIG